Uw communicatie is ons werk
U kunt ons zowel op opdrachtbasis als op basis van ons uurtarief inhuren. Ons werk kan worden gesplitst in:

• opdrachten, die wij zelfstandig uitvoeren en waarover wij alleen contact met u hebben, zoals communicatieonderzoek, het geven van adviezen, het schrijven van teksten en onderhouden van contacten met de pers;

werkzaamheden, waarbij wij het projectmanagement voeren, bijvoorbeeld voor het vervaardigen van allerlei soorten drukwerk en websites en voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Opdrachten dus, die wij in samenwerking met andere specialisten uitvoeren. Dat biedt vele voordelen: wij kunnen immers veelzijdige totaalprojecten aannemen, doordat wij garant staan voor kwaliteit op diverse werkterreinen en wij beschikken gezamenlijk over een groot en zeer divers netwerk.
Bij deze categorie opdrachten fungeren wij als schakel tussen u en onze partners. Wij brengen uw wensen in kaart, instrueren onze partners, coördineren de deelwerkzaamheden, zorgen ervoor dat de resultaten daarvan worden samengevoegd tot het betreffende communicatiemiddel en leggen u het totale concept pas ter beoordeling voor, wanneer wij ervan overtuigd zijn dat dit de opdracht is, die ú voor ogen heeft. Zo realiseerden wij samen met onze professionele partner InterAct Network een groot aantal websites voor de meest uiteenlopende MKB-organisaties.

Bij elke opdracht is Loes van der Hoeven Communicatie uw aanspreekpunt en zijn wij uw communicatiepartner voor het beste resultaat!

Loes van der Hoeven Communicatie l full service communicatieadviesbureau l Rijkebuurtweg 10 l 4354 SE Vrouwenpolder l tel: 0118 59 27 34 l fax: 0118 59 28 39 l e-mail: loeshoeven@op1lijn.nl