Uw taal
Door op heldere wijze te laten weten wie u bent en wat u allemaal kunt, krijgt uw bedrijf persoonlijkheid, úw gezicht: uw identiteit! Iedere organisatie, die zich bewust is van het feit dat een eigen identiteit onmisbaar is, heeft communicatie hoog in het vaandel staan. Investeren in professionele communicatie is een van de voorwaarden om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Uw concurrenten zitten immers ook niet stil……
Samen met u komen wij tot die opvallende en duidelijke communicatie met uw doelgroepen. Daarbij nemen wij u een hoop werk uit handen, want als communicatieprofessionals spreken wij uw taal én die van uw doelgroepen!

MKB
In het bijzonder richten wij ons op kleine en middelgrote organisaties. Dit zijn de bedrijven, die veelal geen eigen communicatieafdeling of -functionaris hebben. Het is veel doelmatiger (én goedkoper) ons advies in te winnen op die momenten dat het nodig en zinvol is. Kortom, als ú ons nodig heeft, zijn wij er voor u.

Flexibel
Communicatie is ook een flexibel vak, waarbij je altijd bereikbaar moet zijn voor je klanten. Kunnen wij u niet persoonlijk te woord staan, dan doen wij wat onze voice mail zegt: "Wij bellen u zo snel mogelijk terug!"
Bovendien hoeven onze opdrachtgevers er niet onder te lijden dat wij niet om de hoek wonen: het maakt niet uit waar uw bedrijf is gevestigd, wij komen naar u toe!

Loes van der Hoeven Communicatie l full service communicatieadviesbureau l Rijkebuurtweg 10 l 4354 SE Vrouwenpolder l tel: 0118 59 27 34 l fax: 0118 59 28 39 l e-mail: loeshoeven@op1lijn.nl